JAGT

JAGT

BÆREDYGTIG JAGT


På Ødemark kan vi tilbyde jagt af høj kvalitet, altid god jagtmoral og altid efter jagtetiske regler.


Ødemark er medlem af bæredygtig jagt. Bæredygtig jagt skal være med til at udbrede kendskabet til jægernes indsats for at skabe naturværdier og skabe forståelse for jagt hos ikke-jægere.


Vi ønsker desuden, at støtte op om Vildtforvaltningsrådets forlig, om fuglevildt, der sikrer, at naturpleje og jagt følges ad.


I 2019 valgte Ødemark også at støtte op om Danmarks Jægerforbund og Danmarks Våbenhandlerforening om at haglskåle i plast fra haglpatroner skal udfases. Derfor har der siden 2019 kun blevet skudt med bionedbrydelige patroner på hele arealet.


På Ødemark gør vi alt for at optimere forholdene for vildtet. Vi optimerer hvert år søer og remisser samt udarbejder biotopplaner for alle arealerne.


     

VI KAN TILBYDE FØLGENDE JAGTER:


- FASANJAGT 

- ANDEJAGT 

- TRYKJAGT 

- ROUGH SHOOTING 

- BUEJAGT

 

 • Alle jagter vil blive koordineret med godsets skytte.
 • En jagtdag vil starte med parole foran hovedbygningen, hvor dagen vil blive præsenteret af værten og/eller godsets skytte.
 • Der køres i lukket jagtvogn. 
 • Der vil kunne være ophold i skoven. Aftales med godset
 • Der afholdes ca. 3-4 såter inden frokost og hver såt vil blive blæst igang og blæst af - af en hornblæser. Efter Frokost vil der ca. typisk være 2 såter.
 • Jagten vil blive afsluttet med parade foran hovedbygningen

HJÆLPERE, HUNDEFOLK, HORNBLÆSERE


Vi har siden 2005 været og er så heldige at have et fast og loyalt team af dygtige hundefolk og hjælpere som kommer hvert år og gør en stor forskel. 


Testimonial:

En hilsen for at få takket ordentlig af for denne sæson. Som jeg skrev sidste år, så nyder Jeg virkelig at være en del af hjælperteamet på Ødemark. bla på grund af den gode stemning i skaber omkring jagterne, som gør at man føler sig værdsat som hjælper og som bidrager til at udvikle et godt sammenhold i hjælperteamet. Et sammenhold som betyder at alle kender deres rolle og placering under afvikling af de enkelte såter og som gør at alle helt naturligt arbejder sammen om at afvikle jagterne bedst muligt samtidig med at der er plads til en afslappet og uformel tone krydret med et godt grin. Et sammenhold som jeg glæder mig til, igen at være en del af i den kommende jagtsæson 2023/24.

Tak for denne gang og på gensyn til efteråret. KK

 

JAGTARRANGEMENTER


I forbindelse med jagt på Ødemark Gods kan vi tilbyde forskellige arrangementer.


MORGENMAD:

Serveres i Hestestalden fra kl.8.30. Skytterne vil sidde ved et separat bord. Her vil der blive serveret røræg og bacon. 2 slags pålæg, ost i skiver, marmelade. Rundstykker og rugbrød. Kaffe/the og 2 slags juice.

Der er også mulighed for at indtage morgenmaden i Hovedbygningens køkken med samme morgenmad, som ovenfor nævnt.


PAROLE:

Parolen vil foregå foran Hovedbygningen, hvor der vil blive serveret Sloe Gin eller Portvin.


OPHOLD I SKOVEN:

Et hyggeligt ophold i skoven imellem såterne. Her vil f.eks. blive serveret suppe, frikadeller, forskellige snacks samt både varme og kolde drikke.


FROKOST:

Her vil der være flere muligheder for at spise frokost.


 1. Hestestalden - her vil hjælpere, apportører og alle tilknyttet jagten spise frokost. Skytterne vil sidde ved et separat bord. Her er der en skøn og afslappet stemning.     
 2. Øst-længen, som er unik og rustik, er også en mulighed for at sidde med sine gæster og indtage frokosten. Varmen vil komme fra lydefrie varmekilder.
 3. Skoven - Her vil der være et skønt dækket langbord. Bålfade samt tæpper.
 4. Hovedbygningen - Der vil også være mulighed for at spise frokost i Hovedbygningen.

  Jagtdagen skal koordineres med Ann-Sofie Kronshage - sk@oedemark.dk